Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Miket vigyél magaddal fesztiválozni?


A fesztivál-csomagot összeállítani nem könnyű, mert nem is szeretne az ember megszakadni, de azért jó lenne, ha minden szükséges dolgot magával tudna vinni. Persze mindig lesz, ami kimarad, de most megpróbálunk segíteni abban, hogy azokat tegyétek a pakkba, amik igazán fontosak!

Ruhák


A legfontosabb, hogy mindig legalább kettővel több póló legyen nálad, mint amennyi napra mész. Hiszen hamar koszolódnak, megázhatnak, bármi előfordulhat. Ugyanakkor soha ne hagyd ki a csomagból a meleg holmikat. Egy pulóver jól jön a hűvösebb estéken, és a farmer sem foglal sok helyet, felkaphatod, amikor fázol. Ráadásul ezek birtokában kisebb eséllyel betegedsz meg. Az esőkabátot se feledd, összecsomagolható, a táska zsebében is elfér, de nézhetsz vele koncertet szakadó esőben is.

Tisztálkodás/szépségápolás

Azt azért valószínűleg mindenki tudja, milyen tisztálkodási/szépségápolási szerekre lesz szüksége a fesztivál alatt is. Viszont arra jó figyelni, hogy a fesztiválos tisztasági csomagba érdemes kisebb kiszerelésű tusfürdőt, testápolót, fogkrémet, sampont, naptejet és arclemosót eltenni. Ezekben pont annyi van, amennyit elhasználsz a pár nap alatt, nem kell őket hazacipelni. Lányoknak ajánlott még a nedves törlőkendő és a folyékony kézfertőtlenítő is. Persze vihettek hajszárítót, hajvasalót és mindenféle sminkcuccot is, az ésszerűség határain belül, hiszen egy valamire való fesztiválozó nézzen ki jól, de maradjon mellettük hely például a meleg pulóvernek.

Egészségügyi kellékek

Érdemes utazás előtt összeállítani egy kisebb egészségügyi csomagot. Beszerezhettek ilyenből készen kapható változatot is a boltokban, de magatoknak is elrakhattok ragtapaszt, fertőtlenítőt és pár fontosabb gyógyszert, amire szükségetek lehet. Ugyanakkor az óvszert sem szabad elfelejteni, lehet olyan helyzet, amikor szükség van rá.

Telefon és vésztöltő

Ha félted a csillogó okostelefonodat, vigyél magaddal egy üzenetküldésre és telefonálásra alkalmas régebbi készüléket, ezek egy feltöltéssel is tovább bírják. Viszont ha inkább folyamatosan a közösségi felületeken tartanád a kapcsolatot ismerőseiddel, akkor okostelefonodhoz ajánlott vésztöltőt vinni, amiben mindig lesz legalább egy plusz feltöltésnyi energia. Lemerült készülékkel eligazodni nem egyszerű egy fesztiválon.

Készpénz

Lehet, hogy a bankkártyádon és a fesztiválkártyádon úgy érzed, van elég keret, de fontos, hogy egy bizonyos összeget készpénzben is elrakj a nagy fesztiválcsomagba. Előfordulhat, hogy például valami hiba folytán nem tudod használni a bankkártyát vagy netán elvesztetted és akkor nem tudsz új összeget tölteni készpénz nélkül a fesztiválkártyára sem. Ezt pedig senki nem szeretné.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->