Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

MIT VÁRHATSZ EGY KÜLFÖLDI ÖSZTÖNDÍJTÓL?


A külföldi kaland során megtanulod, milyen érzés, ha csak magadra számíthatsz egy idegen országban és kultúrában. Új barátokat szerezhetsz, és a nyelvtudásod is döbbenetesen felpörgetheted, ha bevállalsz egy külföldi félévet!

Idegen nyelven fogsz álmodni
Egy idegen országban rákényszerülsz, hogy minden helyzetben (az egyetemen, a buliban, a boltban) a helyi nyelven szólalj meg.Ha minden jól megy, akkor hamarosan arra eszmélsz, hogy nemcsak ébren kezdesz el angolul, franciául, spanyolul gondolkodni, hanem álmodni is a kiválasztott nyelven fogsz!

Legyőzhetetlenül magabiztos leszel
Egy külföldi egyetem kizökkent a komfortzónádból, ami elképesztő energiákat és határozottságot adhat neked.Egy teljesen idegen környezetbe kerülsz, ahol nem lesznek veled a családtagok, a barátok és a csoporttársaid sem. Ez eleinte nehéz lesz, de egy kis alkalmazkodással a tanulmányi osztály profikat megszégyenítő papírjaival is boldogulni fogsz. És ha elég nyitott vagy, hamarosan új barátaid lesznek!

Empátia, tudatosság és kreativitás
A kutatások szerint a külföldi ösztöndíjasok jobban törődnek másokkal, mint a hazájukban maradt csoporttársaik. Visszatérve sokkal érdeklődőbbé váltak a művészetek, az irodalom és a kultúra iránt.És sokkal tudatosabban szervezték az életüket, mint az ösztöndíj előtti időszakban.

Megjött a kedved egy külföldi ösztöndíjhoz? Készülj fel életed legizgalmasabb időszakára, de a nagy kaland előtt még bulizz egy nagyot! Csekkold a programokat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->