Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Mit vigyél magaddal az albérletbe?


Hamarosan kiderül, hogy melyik egyetemre, főiskolára vettek fel. Az új iskola megkezdése sokaknál új városba költözéssel és új albérlettel jár. Íme néhány tipp, miket vigyél magaddal életed első albérletébe!

Ágynemű, törülköző, konyharuha

Ha bebútorozott albérletbe költözöl, akkor leginkább az olyan textilekkel tudod megteremteni az otthonos hangulatot, mint a saját ágynemű és törülköző. No meg a higiénia sem utolsó szempont!

Porszívó, felmosó, seprű

Bár a legtöbb albérletben teljesen magától értetődő, hogy a takarítás alapvető eszközei megtalálhatóak a lakásban, mégis nem árt rákérdezni, mielőtt kellemetlen meglepetés ér az első felavató házibuli után!

Létra

Bizony, az albérlet az a hely, ahol saját magadnak kell majd kicserélned a kiégett égőt vagy beverned egy szöget a falba! Úgyhogy kapj a hónod alá egy létrát a közeli barkácsboltban, markolj fel néhány elemet és lámpaégőt, hogy ne az utolsó pillanatban szitkozódj!

Mikró vízforraló, melegszendvics sütő

Egyik egyetemista sem arról híres, hogy háromfogásos ebédet főzne magának két óra vagy könyvtárazás közben. Gondold át előre, hogy mik azok az eszközök, amik megkönnyítik a táplálékhoz jutást a lakásban, például a pirítós vagy a melegszendvics sütő szinte elengedhetetlen kellék.

Természetesen mindenkinek más az igénye és az elvárása, és amit elsőre elfelejtettél beszerezni, azt bármikor pótolhatod később!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->