Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Mutatjuk, hogyan indulj el fesztiválozni!


A fesztiválok a nyár legjobb bulijai, ahol mindenki boldog, felszabadult és olyan laza, mint a Riga-lánc. De nehogy azt hidd, hogy a mámorban úszva nem érhetnek meglepetések! Légy felkészült, és szerezz be mindent a listánkból, hogy feszültségek nélkül élhesd át az igazi, fesztiválélményt!

1. Az „ússz az árral” mottó tök jó, de nem akkor, amikor szó szerint megtörténik veled! Oké, hogy most azt gondolod, pár órás használatra egy olcsóbb sátor is megteszi, de vajon akkor is ezt mondod majd, amikor az arcodon patakokba rendeződő esőcseppekre ébredsz? Ha ezt az élményt inkább kihagynád, akkor válassz vízálló réteggel is felvértezett sátrat, ami téged és a cuccaidat is megvéd a felhőszakadástól.2. Milyen egy okosan összeállított, fesztiválozós gardrób? Kevés helyen elfér, és minden eshetőséggel számol. Ha a legnagyobb kánikulában mentek, gondolj a nap elleni védekezésre, ha pedig hűvösebb napokat fogtok ki, akkor készülj fel arra is, hogy éjszakára bizony lehűl annyira a levegő, hogy szükséged lehet a melegebb ruhadarabokra is.

3. Vettél egy szuper cipőt, és szeretnél abban villogni a fesztiválon? Ne tedd! A lehető legrosszabb lábbelidet vidd helyette, amit akkor sem sajnálsz, ha a buli végén mehet a darálóba. Hogy miért mondjuk ezt? Hát ezért!4. Bár fő a pozitív gondolkodás, azért befér még abba a hátizsákba egy doboz fájdalomcsillapító, néhány sebtapasz és némi kötszer. Csak végszükség esetére. Sose tudhatod, mikor buksz fel a szomszéd sátor leszúró cövekében, talál el egy paintball lövedék, töri fel a lábadat a cipő vagy ébredsz hasogató fejfájásra. Bízz bennünk!

5. A legnagyobb élet a fesztiválokon mindig a mobil WC-k körül zajlik, de nem azért, mert ott vannak a legjobb bulik. Lássuk be, nem ezek a leghigiénikusabb mosdók a Földön, ezért ha jót akarsz magadnak, mindig kéznél tartod a nedves törlőkendőt és a kézfertőtlenítőt.6. Nincs olyan fesztivál, ahol legalább egyszer ne szakadna le az ég. Persze van olyan eső – ahogy azt láthattuk is az elmúlt hetekben –, ami ellen nem sokat tehetsz, de egy esőkabát és egy gumicsizma azért jól jöhet, hogy a kisebb-nagyobb zuhékat megúszd viszonylag szárazon.7. Ha nem szeretnél pecsenyére sülni vagy hőgutát kapni már az első nap, akkor szerezz be egy kalapot vagy egy baseball sapit, és már most tedd el a naptejet! Ugye jobb, ha a hideg a jobbnál jobb koncertektől, és nem a napszúrástól szaladgál a hátadon?

8. És végül, de nem utolsósorban mindig legyen nálad elegendő pénz! Nehogy a végén azért maradj le életed egyik legjobb élményéről, mert kifogy a keret. Vagy a vasútállomáson kelljen a hazajutásra pénzt kunyerálnod, mert elköltötted az utazásra félretett lóvét. Legyen tartalékod, és élvezd, hogy mindent megtehetsz! Hiszen a fesztiválozás éppen erről szól: a mérhetetlen szabadságról!

Ha pedig visszatértél a fesztiválról, kipihented magad, és már unatkozol, nincs más dolgod, mint körülnézni ingyenes programjaink között a FUNDER-en!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->