Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

MUTATJUK, HOL VANNAK A LEGJOBB SZABADSTRANDOK!


Szeretnéd lehűteni magad az augusztusi kánikulában, és szívesen kipróbálnál új strandokat? Nem kell messzire menned, ha kényelmes és szuper, ráadásul ingyenes fürdőhelyekre vágysz, ahol megmártózhatsz az izzasztó hőségben.  Mutatjuk, hová érdemes elmennetek a haverokkal egy kis csobbanásra!

Velencei-tó
Bizonyára nem mondunk újat azzal, hogy a Velencei-tó igazi áldás a budapestieknek. Közel van, így könnyen és gyorsan leugorhatsz egy mártózásra, és ami a legjobb: több szabadstrandja is van, így még válogathatsz is. Mehetsz kocsival, busszal vagy vonattal, az út nem lesz több egy óránál, csak bírd ki addig a tikkasztó hőségben. Eldöntheted, hogy Gárdony, Agárd vagy inkább Velence szabadstrandját próbálod be, csalódni egyikben sem fogsz. Ha igazi beach hangulatra és tengerparti lazulásra vágysz, akkor válaszd a Velence Korzó és Szabadstrandot, melynek homokos plázsán úgy érezheted magad, mint a görög vagy spanyol partokon. A meleg elől napernyővel védekezhetsz, és egy kis sétával máris a wakeboard pályánál találhatod magad, ha a napozás és vízibicikli mellett kipróbálnál valami extrémebbet is.Dunabogdány
A Dunakanyar pazar látványával ejt ámulatba a Szentendrei Duna-ág mentén található szabadstrand, ahol minden megvan, ami egy jó kis vízi lazuláshoz kell. Homokos parton ejtőzni amúgy is extra élmény, de a környéken számtalan büfé is gondoskodik arról, hogy igazán szuper napotok legyen. És ha eddig azt hitted, hogy az ingyenes fürdőhelyek a komfortzónádon kívül esnek, akkor ez a strand a bizonyíték arra, hogy tévedtél. A bogdányi fürdőplaccon ugyanis kulturált öltöző és zuhanyzó is van.

Ha szeretsz túrázni és kirándulni, akkor ne hagyd ki a környék kirándulóhelyeit sem, a fürdőzés előtt vagy után járjatok egyet a faluban és a közeli mesés tájakon. Ha pedig még ennél is keményebb vagy, a Budapestről egyenesen a strandig elvezető kerékpárúton is letekerhetsz egy frissítő lubickolásra.Gödi Strand
Szintén a Dunakanyarban, csak a másik oldalán találod meg a gödi Széchenyi Szabadstrandot, amely három éve szippantja magába a környék felfrissülésre vágyó fürdőzőit. A környezet és a panoráma itt is megér egy misét, a Riviéra-érzést pedig a közelben fekvő, öt perc sétával és egy kis vízben gázolással elérhető Homokszigettől kaphatod meg. Ennek a csodás, tengerpartot idéző szakasznak viszont megvan az a hátránya, hogy nem élvezheted a strandokon megszokott infrastruktúrát, úgyhogy ezzel számolj, ha ott szeretnétek a haverokkal ejtőzni.Szigetcsúcs Szabadstrand
Újabb dunai strand, ezúttal Kisoroszinál, a Szigetcsúcson. Ha nem tudnád, merre vagy, azt hihetnéd, hogy épp egy osztrák hegyi tó partján állsz. A látvány legalábbis közel hasonló. Egyik oldalon a Börzsöny, a másik parton pedig a Pilis és a Visegrádi Fellegvár magasodik a hűsítő vizű folyó fölé. Mivel természetvédelmi terület, így a Szentendrei-sziget északi végében fekvő fürdőhelyhez csak gyalog tudsz eljutni, de hidd el, megéri!

Még bőven maradt a nyárból annyi, hogy elugorjatok a haverokkal egy-két nap strandolásra. És ha így tesztek, jussanak eszedbe majd a fenti fürdőhelyek is, melyek visznek némi változatosságot a nyárba!

Ha pedig a strandolás után még lenne kedved egy jó bulihoz, nézz szét a FUNDEREN, ahol tengernyi ingyenes programot találsz!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->