Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Operát a frissítőpontokra!


A tókerülő kerékpáros szezont idén igazán stílusosan zárhatod a Tisza-tónál: a július 25-i Tour d'Operát a szervezők kulturális kerékpártúrának nevezik. Lássuk, miért!

Tavaszonként szerencsére egymást érik a szervezett tókerülő túrák országszerte, elég a klasszikus kihívásra, a Balatonkörre gondolni, vagy akár a Tour de Velencei-tó családbarát rendezvényeire. A tavaszi, kora nyári kerékpáros tókerülő szezon egyik utolsó rendezvénye kilóg a sorból: a Tisza-tó körüli 67 km-es úton komolyzenére tekerhetsz. Július 25-én kiderül, instant operarajongóvá válhatsz-e attól, hogy biciklisnadrágban érkezel az áriára!

A szervezők célja, hogy az egészséges életmódot a kultúrával kapcsolják össze, ezért a tókerülő túrán 10 megállóhelyet alakítanak ki. Mindegyik frissítőponton énekes vagy zenész fogadja a bringásokat. Így a 67 km-es túra kényelmes tempóban, 9 óra alatt lesz teljesíthető a tervezettek szerint, és nemcsak felkészült kerékpárosok, de a magaskultúrára kiéhezett kocakerekesek is élvezni fogják ezt a különleges napot Kelet-Magyarország legnagyobb tava körül.

A szervezők a regisztrációkat a tourdopera@jelmezart.com email címen várják, további részleteket a VELO.hu cikkében, illetve a Tour d'Opera Facebook oldalán találhattok.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->