Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ŐSZI SPORTOK? EZEKET PRÓBÁLD KI!


Kocogni, szabadtéren jógázni vagy biciklizni nyáron az igazi. De mi a teendő, ha dermesztőre fordul az idő, és mégis szívesen vállalnál be valamilyen mozgásformát? Fedezd fel a barlangok izgalmas mélységeit, túrázz a természetben, vagy keress egy szuper jógacsoportot, és tornázz teremben!

Barlangássz a barátaiddal!
Gyönyörködjetek a több millió éves cseppkövekben, a mésztufagátakban és a földalatti vízesések szépségeiben! De csak egy profi barlangi vezetővel vágjatok neki a kalandoknak, különben eltévedtek, és még vele is találkozhattok:Az Abaligeti-barlangba meditációs túrákat is terveznek, a tapolcai Tavas-barlang pedig az ország egyetlen csónakkal bejárható barlangja. Az ősi mélységekben meghitt csönd és béke uralkodik, amit máshol hiába keresnél a természetben. Olyan barlangok is vannak, amelyekben órákon át tartó kirándulásokon vehetsz részt, és fizikai kihívásokkal (pl. kúszással) feszegetheted a határaidat a solymári Ördöglyuk-barlangban vagy az aggteleki Meteor-barlangban. Bírnád?

Őszi túra: vissza a természetbe!
Öltözz rétegesen, és szervezz egy jó kis csapatot, akikkel szívesen töltenél néhány órát az erdőben. Élvezd a friss levegőt, a madarak csicsergésének dallamát, az őszi virágok illatát! Hihetetlen élmény lesz:Csodálkozz rá a gyönyörű kilátásra egy hegycsúcson, például a Dunakanyarban, Normafán, vagy a Pilisben! Gyönyörködj a visegrádi Mogyoró-hegy panorámájában, vagy élvezd a kilátást a Gellért-hegy csúcsán és hagyd, hogy az egész főváros a lábad előtt heverjen!

Linkek: itt és itt

Keress egy jógacsoportot!
Egy nyugodt tornateremben vagy kifejezetten jógára kialakított helyiségben is sportolhatsz, ahol nem kell foglalkozni az őszi időjárás szeszélyeivel. A Mandalában ingyen próbálhatod ki az első jógát.

A jóga javítja a tartást, gyógyítja a hátfájást, meditációs technikái pedig segítenek abban, hogy tökéletesen ellazulj, és elengedd a feszültséget. Lehet, hogy új barátokat is találsz, akik imádják ezt a különleges mozgásformát! Vagy annyira belejössz, hogy abba sem bírod hagyni:Persze minden mozgás után édes a pihenés! Keress egy szuper igyenbulit a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->