Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Rendteremtési ötletek a mindig rohanóknak


„A folyamatosan rendet tartók csupán lusták arra, hogy állandóan keresgéljenek” – vigasztalják és bátorítják önmagukat azok, akiknek nem kenyere a gyakori rendrakás. Ők nem sajnálnak reggelente 15 percet áldozni arra, hogy megtalálják kedvenc fekete cipőjük párját, vagy a vacsora előtt aprólékos kutatómunkával keressék meg az utolsó tiszta villa rejtekhelyét.
Ha magadra ismersz a fenti leírásból, akkor a következő tippeket olvasd el, és jól jegyezd meg a helyüket is (azaz: www.funder.hu)!

Alaptrükkök:

• Gyorsan dobd ki, ami láthatóan felesleges!
• Minden tárgyadnak legyen állandó helye az otthonodban! De a tárgyaknak mindig „vissza is kell találniuk” a helyükre!
• Kapkodva nem lehet rendet rakni: ha az asztalon heverő kulcscsomót csak úgy elsúvasztod valamelyik fiókba, következő reggeli induláskor bajban leszel!...
• Szánjál naponta 10-15 percet rendrakásra! Könnyebb apránként a helyükre rakni a dolgaidat, mint megvárni, hogy GPS kelljen a szoba és a fürdőszoba közötti – még járható – út megtalálásához!

Profi tippek:

• Ha kilátástalannak látod az egész kecót elborító romhalmazt, akkor kezdj a legreményteljesebb helyiséggel. Meglátod, hogy az első kis sikerélmény micsoda lendületet ad majd az egész pályás letámadáshoz!
• A rendrakás rendje is sokat segít. A lefekvés előtti ál-nekibuzdulás helyett tervezd be ezt is! A szobát, a konyhát, a fürdőt praktikus naponta pár percben lerendezni. Érdemes a hét egyik napjára betervezni a mosást. Hetente egyszer a hűtőt is meg kell szabadítani a „színváltós” ételektől.
• Párosban szép az élet. Ha teheted, gondolj erre a rendrakás tervezésekor is, és vondd be partnered! Ha ügyes vagy, új közös szórakozást találtok magatoknak.  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->