Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

SPÓROLJ PÉNZT, FUNDEREZZ!


Sokba kerül az albi? Drágák a tankönyvek? A hónap végén már az aprót számolgatod? A szórakozáson akkor sem kell spórolnod! A FUNDERREL megtalálhatod a legmenőbb ingyenes programokat és partikat!

A főváros és az egész ország tele van ingyenes bulikkal, és még csak nem is tudsz róla! Helyette egy csomó pénzt elköltesz a fesztiválokra és a beugrós bulikra. Hát oké ez így?

A FUNDER indulásával azonban egy olyan platformot kapsz a kezedbe, ami összegyűjti a legjobb és legtutibb ingyenes programokat, legyen szó partiról, koncertről, gasztrofesztről, mozgásról vagy kiállításról. Körülnéztél te mostanában a FUNDEREN, hogy mennyi lehetőség van az ingyenes szórakozásra?!

A FUNDER weboldala és appja megmutatja a hozzád legközelebb eső ingyenes programokat. Ráadásul te is ajánlhatsz menő eseményeket a többi FUNDER-fannak! Ismersz egy szuper helyet, ahol ingyenes a móka? Akkor töltsd fel az eseményt, hogy mások is tudjanak róla!Hangolódj zenei tripekkel az őszre!
A vájt fülűeket formabontó őszi partik várják. Légy bevállalós, próbálj ki egy számodra még teljesen ismeretlen zenei stílust! Az élet a komfortzónán túl kezdődik! Az ősz hűvösebb napjain nemcsak a hideg futkos majd a hátadon, ha bevállalsz néhány ütős koncertet, ahol jobbnál jobb bandák feszegetik a műfaji határokat. Hagyd, hogy meglepjenek!

Akkor sem fogsz unatkozni, ha a diszkó, a swing, esetleg a komolyzene érdekel. A FUNDEREN megtalálod a saját ízlésedhez passzoló zenéket!Mozdulj!

Nincs több kifogás, ideje megmozgatni a tagjaidat! De ne verd el az összes megtakarított pénzed konditermi bérletre, inkább lendülj formába ingyen! Mozdulj rá a FUNDER szervezett outdoor eseményeire, és bringázd körbe a Balatont egy esőmentes hétvégén, vagy csatlakozz a haverokkal egy várostól távoli kiránduláshoz.

Ha a mozgásba inkább ritmust vinnél, nagyon sok tánciskola tart ingyenes bemutató órákat, ahol megismerheted a tangó, a rocky, a hip-hop és más táncstílusok alapjait. Ha egyszer rákattansz, nem tudsz majd leállni!

Ízlelgesd a fincsi falatokat és italokat!
Ma már nem kell súlyos összegeket perkálnod azért, hogy bejuss egy menő gasztrobuliba, és megismerhesd a legújabb kajatrendeket. Ősszel egy rakás gasztrofesztivál vár, ahol ételek és italok sokasága trenírozza majd az ízlelőbimbóidat. Ha azért mész, hogy teletömd magad, az nyilván nem lesz ingyen, de kóstolni szinte mindenhol lehet!
 

Keress új dimenziókat!
Az uncsibb őszi napokat is feldobja egy gondolatébresztő kiruccanás valamelyik ingyenes kiállításra. Érdemes tesztelned a témákat, mert könnyen előfordulhat, hogy teljesen friss szemszögből csodálkozol majd rá a világra. Magukkal ragadó fotók és grafikák, absztrakt alkotások, extrém megvalósítások. Légy nyitott! A kreatív kompozíciók kizökkentenek az egyhangúságból.


Ha megjött a kedved egy ingyenes, ám annál többet érő élményhez, töltsd le a FUNDER appot, vagy csekkold rendszeresen a FUNDER weboldalát, hogy megspórold a szórakozás árát! 

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->