Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

SZERVEZD MEG A NYÁR BULIJÁT!


Tervezz előre: bevásárlás és kaja
Minden kirobbanóan jó bulinak ezek az alapjai.  Válassz ki néhány finomságot, és mérd fel előre, minek örülnének a legjobban a vendégek. Arra is gondolnod kell, hogy a meghívottak közül van-e valakinek ételallergiája, mert így több kellemetlen helyzetet megúszhatsz a partin.Állíts össze egy minden részletre kiterjedő bevásárló listát! Ne csak a konkrét kajára gondolj, hanem jussanak eszedbe a chipsek, a kólák is. Néhányan viszont csak ásványvizet fognak kortyolgatni egy tikkasztóan forró nyári bulin, mert egészségtudatosak, és nem isznak meg akármit (ez a szemlélet a kaja vonalán is fontos lehet).


Színes tracklist és kiváló társaság
Lehet, hogy különböző érdeklődésű barátaid vannak, és a videójátékokra rápörgő geek haverod halálra unja magát a kigyúrt, sportrajongó spanod mellett, aki csak Ronaldóról meg Neymarról tud beszélni. Olyan vendégekben gondolkodj, akik tényleg élvezni fogják egymás társaságát!Gondoskodj róla, hogy legyen a csapatban néhány partiarc, akik fáradhatatlanul ontják a sztorikat, és nem tudod őket lelőni, mert az ilyen barátok a holtponton is átlendítik majd a partit! És arra is gondolj, kábé hányan férnek el az otthonodban, mert nagyon gáz, ha túllövöd a lakás befogadóképességét, és a buli hirtelen heringpartivá alakul.

Adj teret a vendégek zenei ízlésének, ne csak a kedvenc számaidat nyomasd a laptopról. Legyen aranyszabály, hogy időnként cserélődjenek az arcok a laptop előtt, és mindig más válasszon dalt, mert így jó eséllyel minden stílusból kóstolót kaphattok. Egy ilyen bulin viszont arra is felkészülhetsz, hogy sokan pörögnek rá a táncolásra, ezért pakold biztonságos helyre a törékeny tárgyakat, és told a falhoz a bútorokat.

Innen már csak egy lépés, hogy begyújtsátok a bulirakétákat, és felcsavarjátok a hangerőt, amitől kiakadhat a szomszédod. Akkor mész tutira, ha előre szólsz neki a buliról, vagy őt is meghívod!

Kitomboltad magad a spanokkal egy zúzós házibulin, de jó lenne bevállalni egy aftert valamelyik szórakozóhelyen? Akkor fedezd fel a legmenőbb ingyenes bulikat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->