Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

SZÓLJON A KARÁCSONY A CHILLRŐL!


Szabadítsd fel az ünnepet! És persze magad. Csak rajtad múlik, mennyire vidám karácsonynak nézel elébe. Félre a tankönyvekkel, elő a legjobb zenékkel, játékokkal és sorozatokkal!

Játssz a családoddal!
A karácsonyfa feldíszítése és az ajándékok átadása után az az ünnep legszebb része, ha együtt a család. Ebben a fesztelen hangulatban még jobban érzitek majd magatokat, ha előkerül a fiókból egy régi társasjáték vagy kártya, amivel feldobhatjátok az estét. Vagy találjatok ki egy vadonatúj családi játékot:Karácsonyozz a kedvenc zenéiddel!
Unod már a csapból folyó karácsonyi zenéket? Ki nem?! Simán kijátszhatod őket, ha összeraksz egy saját válogatást a kedvenc dalaidból, és ezeket a számokat hallgatva adod át magad az ünnepeknek.Bevállalsz egy sorozatmaratont?
A tanulás és a vizsgák közben nem mindig jut idő kedvenc sorozataidra? Most mindent bepótolhatsz!A karácsonyi lazulás napjaiban tedd a fiók mélyére a jegyzeteket! Most végre lesz egy kis időd behozni a lemaradást, elkezdeni egy újoncot, vagy végigpörgetni valamelyik régi kedvencedet.

Ha egy kis lazulásra vágysz az ünnepekkor, a FUNDEREN a legjobb ingyenes karácsonyi programok várnak.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->