Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Teszt: Szórakozóhely lett a kecódból?


A haverok jobban érzik magad otthonodban, mint te? Összegyűjtöttük azt az öt jelet, amiből biztosan tudhatod, túltoltad a házibuli-szervezést! Ha ebből legalább három igaz rád, akkor épp itt az ideje, hogy kicsit lazíts otthon egyedül, vagy megpróbáld újjáépíteni a lakásodat romjaiból.

1) Összemosódnak az ismerősök és az ismerősök ismerősei
A barátom barátja az én barátom is - te most a gyakorlatban látod megvalósulni a mondást, hiszen nemcsak barátaid, de a barátaid összes ismerőse is pompásan érzi magát nálad. Te pedig már meg sem próbálod kibogozni a szálakat; inkább örülsz a jó hangulatnak, és egyre kevésbé érdekel, hogy ki kinek az ismerőse.

2) Kopogsz, ha a fürdőszoba ajtajához érsz
Hozzászoktál, hogy elsőre még nagy ritkán sem jutsz be a fürdőbe, mert általában épp van benn valaki. Türelmesen vársz, és szerencsés esetben felismered azt, aki kijön, de már azon sem lepődsz meg, ha nem. Talán a legrosszabb az egészben, hogy nem is emlékszel már, mikor volt utoljára olyan, hogy egy szolid negyedórára elnyúltál a kádban, és eközben senki se kopogott rád.

3) Elveszíted a kontrollt a szennyes-tiszta ruha ciklus felett...
Eleinte csak azt hitted, rosszul emlékszel, amikor tisztának hitt ruháidat mégsem találtad a szekrényedben. Kutattál a szennyesben, és a száradó ruhák között, majd hirtelen felfigyeltél arra, hogy néhány barátod mintha épp úgy öltözködne, ahogy te szoktál. Ezek szerint a te ruhásszekrényed lett az ő bázisuk is?!

4) Az elmentett jelszóval nem tudsz az otthoni wifidre csatlakozni
Viszont elég az első szembejövőt megkérdezned és ő fejből tudja az új jelszót. Vagy legalábbis tudja ki az, aki a routeredet bütyköli.

5) Hetek óta nem rendeltél kaját, mégis mindig van friss pizza
Sőt, mintha a pizzafutár is állandóan nálatok kajálna. Különben miért is lenne a fogason állandóan egy bukósisak, ha se te, se a barátaid nem motoroznak?

5+1) Félnaponta mész le sörért
Mégis, amikor kinyitod a hűtőt, hogy igyál egy jó hideg sört, sohasem találsz. Ha pedig ezt szóvá teszed, akkor az összes jelenlévőről kiderül, hogy igazából a bort szereti és sört nem is szokott inni.

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->