Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

Tökéletes randi Budapesten? Ide menjetek!


Szeretnétek egy emlékezetes randit, de már minden helyet kimaxoltatok a városban? Azért mi megpróbálunk nektek újat mondani. A következő néhány placc itt van egy karnyújtásnyira, és csak arra vár, hogy szerezzen nektek néhány felejthetetlen pillanatot. Melyik jön be inkább? Az elbújós vagy a bevállalós?Lebegjetek a város fölött!
Nemcsak a csodás panoráma miatt ajánljuk az Erzsébet-kilátót: 527 méter magasságban mindig érkezik egy pajkos szellő, ami jó alkalom az összebújásra. Ha pedig jó időt fogtok ki, ebből a magasságból még a Magas-Tátra hegyeit is kiszúrhatjátok. A kilátótól pedig pár perc sétára van a libegő, ami tökéletes randikaland, miközben a város a lábaitok előtt hever.

Bónusztipp haladó randiguruknak: nézzétek meg a kilátóból a hullócsillagokat, és kívánjatok valami extrát!

Tévedjetek el Gül baba türbéjében!
A Rózsadomb lejtőjén található Gül baba türbéjénél szinte nyakon vág a történelem ereje! Keresve sem találhatnál ilyen epic randihelyet. Az oszlopok között sétálva átélhetitek a 16. századi építészet csodáját és a törökök harci szenvedélyét.  Teljesen beszippant a hangulat. Olyan élmény lesz, mintha befizettetek volna egy last minute időutazásra.Titkok kertje a Gellért-hegyen
Van, aki parázik a magasban, mások meg szinte szárnyakat kapnak pár száz méter fölött. Ha a randipartnered az utóbbi ligában játszik, akkor nincs más hátra, másszátok meg a Gellért-hegyet! (A romantikus találka élményfaktora szintet lép, ha a főváros pazar panorámájában is gyönyörködhettek.) A Gellért-hegy nyugati oldalán egy gyönyörű szoborcsoport rejtőzik, ahol a legmenőbb filozófusok körében ébreszthetitek fel a bennetek rejlő bölcsészt.Igazi chillezős hely még a Szent Gellért Sziklatemplom is, de a Szent Gellért szobra alatti vízesést se hagyjátok ki, mert ennél nyugtatóbb csobogást ritkán hallhatsz!

Lazítsatok a Kopaszi-gáton
A Duna-parti park természetes szépsége kiszakít a balhés betondzsungelből és a tömegből! Gyönyörködjetek a varázslatos, vízen játszó naplementében!Akár kocoghattok is egyet a futásra kialakított szakaszon, de ne fagyjatok le, ha ragyogó időben kíváncsi vadkacsákkal találkoztok! A Kopaszi-gáton rengeteg kávézót és éttermet tesztelhettek, bármikor bedobhattok egy finom sütit vagy valami spéci kaját. Még ütősebb, ha a saját recept alapján készített különleges szendóval leped meg a kedvesed! A sétány végén található csendes partszakasz pedig szuper helyszín egy kis romantikához.

Szelek szárnyán
Miért figyeljük szájtátva a fölöttünk elsuhanó repülőgépeket, és miért irigyeljük annyira Supermant? Az ember egyik legősibb vágya a repülés (ezért rajzolt már a jó öreg Leonardo da Vinci is repülős vázlatokat). Ha titeket is lenyűgöznek a levegőbe emelkedő dolgok, akkor a Hármashatár-hegy lesz a tuti randihely számotokra. Készítsetek vagy szerezzetek be egy sárkányt, és gyakoroljátok be a trükköket! Ráadásul az onnan elstartoló siklóernyőzőket is megleshetitek!Annyi varázslatos randihelyszín rejtőzik Budapesten és környékén, amit tíz cikkben sem tudnánk felsorolni. Kirándulj, csavarogj minél többet a fővárosban, mert sokkal vagányabb, ha Te fedezed fel őket!

Ha pedig inkább egy szuper koncertre vagy izgalmas kiállításra mennétek a következő randin, csekkold a FUNDERT, ahol jobbnál jobb ingyenes és különleges programok várnak!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjún


-->