Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

TÚLÉLŐTIPPEK AZ EGYETEMI ÉLETHEZ


Az egyetem számtalan kihívást tartogat, ami majdnem akkora erőpróbát jelent, mint Bear Gryllsnek életben maradni a legdurvább őserdei körülmények között. Készülj fel a legdurvább próbatételekre az egyetemi túlélőtippekkel!

Tedd ingyenessé a közlekedést bicajjal, rollerral, gördeszkával!
Fektess be egy olyan menőségbe, amivel napi szinten lazán legyőzöd a campus és a lakásod közti távolságot.Roller, gördeszka, bicaj: ezek elég cool cuccok! A csoporttársaid, a barátaid is lenyűgözve bólogatnak majd, ha megmutatod, mivel suhansz a suliba.

A nagy kaja-kihívás
Tanulj meg főzni, mert így mindig tele lehet a hűtő finomságokkal! Ne gömbhallal vagy Wellington bélszínnel indíts, kezdd könnyebb fogásokkal:A kolis és az albis konyhában akár 2-3 napra is megfőzheted a kaját, és több pénz marad a zsebedben, mintha gyorséttermekben szórnád a kápét.

Mosógép-menedzsment
Kérd meg a főbérlőt vagy a koli valamelyik régi és rutinos lakóját, hogy elmesélje, mennyi időre állítsd be a gépet, hány fokon kell mosni vele a különböző ruhákat, érdemes-e bekapcsolni a centrifugát. Különben elszabadul a káosz, és úgy jársz, mint ez a cica:


A lakótársak kérdése
Már a beköltözés idején beszéljétek meg, ki mikor indul a suliba, nagyjából mikor szokott este fürdeni vagy zuhanyozni, így nem okoztok majd fennakadást egymás napirendjében. Nem zavarhatjátok egymást random bulikkal, üvöltő zenékkel és más kellemetlen meglepetésekkel. Hívd el őket egy közös bulira, és máris nyitottabban állnak majd ezekhez a kérdésekhez!


Gratulálunk, mert most már a legbrutálisabb nehézségeket is túléled az egyetemen! De az embert próbáló helyzetek után szakíts időt a lazulásra is! Keress ingyenes bulikat a FUNDEREN!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->