Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

VÁLLALJ BE EGY MENŐ HOBBIT!


Itt a tavasz, ami kiváló alkalom arra, hogy kipróbálj egy hobbit, amit mindig is szerettél volna! Vállalkozó szellemű pasiként belevághatsz a sziklamászásba, vagy a fotózásba, de lehet, hogy most fogsz igazán ráérezni, mekkora buli a haverjaiddal focizni!

Lány vagy? Különleges élmény a jóga a szabad levegőn, vagy egy felszabadító úszás, ahogyan az is, ha elsajátítasz egy új táncot, amivel levezetheted a napi feszültséget. Bemutatunk néhány menő hobbit, amit igazán élvezni fogsz!

Táncolj, jógázz, tempózz!
A top tavaszi hobbik közül kiemelkedik a jóga, mert nincs jobb buli annál, ha bevállalsz egy kis edzést a friss levegőn! A jóga segít egyensúlyt teremteni a test és a lélek között. Rugalmasabbá válik tőle a tested, derűsebbé és összeszedettebbé teszi a gondolataidat, ami kapóra jön az embert próbáló zh-k idején. Az megvan, milyen elegánsan tangózott egy csinos lánnyal Al Pacino az Egy asszony illata című filmben? Ennél jobb motivációt pasiként nemigen meríthetsz egy társas tánciskolához!VAGYA lányok sem fognak unatkozni egy ilyen suliban! Ha tényleg odateszed magad, rövidesen úgy fogod nyomni, mint a Step Up és a Street dance  sztárjai! A legtöbb tánciskolában az első próbaóra általában ingyenes, így egy fillér kockáztatása nélkül ismerkedhetsz meg a salsa, a hip hop, vagy a szamba alapjaival. A tánc nemcsak menő hobbi, hanem egy szuper alkalom az ellazulásra, mert mozgás közben minden feszkót kirázhatsz magadból. Persze egy mintaóra vajmi kevés ahhoz, hogy olyan rúgólábad legyen, mint John Travoltának a Szombat esti lázban, vagy olyan lazán mozogj, mint Jennifer Beals a Flashdance-ben, de ha elég elszánt vagy, ráhangolódsz a ritmusokra.

Inkább csobbannál? Az úszás átmozgatja minden porcikádat és izmodat, alaposan felturbózza a kondid. Kiúszhatod magadból a vizsgaidőszakban szerzett extra parát, emellett a tempózás abban is sokat segít, ha éppen le akarsz dobni magadról pár kilót. Még egy jó hír: az úszás fejleszti a koncentrációd, aminek a vizsgákon is nagy hasznát veszed majd!

Villants fotót, lőj gólt vagy mássz a csúcsra!
Vállalj be egy igazán vagány hobbit (nem Frodót), ami felpörgeti benned az adrenalint, és acélosabbá tesz az élet kihívásaival szemben. Például a sziklamászást!Egyedül ne vágj neki egy sziklacsúcs meghódításának, mert csak egy profi tudja megmutatni neked, hogyan kell szakszerű módon magadra szerelni a beülőt, milyen módszerrel kell használni a biztosítóeszközöket, és mi kell ahhoz, hogy magabiztosan bánj a kötéllel mászás közben. Egy rutinos mászó mellett azonban gyorsan belejössz a felszerelések készségszintű használatába, és élvezni fogod az új csúcsok meghódítását.

Régóta húznak a barátaid, hogy tarts velük egy közös focira? Akkor ne tétovázz, mert óriási buli, és könnyen rákaphatsz az ízére! Itt nem a gólok száma számít, hanem a közös mozgás és a röhögés. Pár hét után már élvezni fogod a focit, és alig várod majd a következő alkalmat. Mindegy, hogy műfüves pályán, vagy teremben nyomjátok, csak idő kérdése, hogy felvedd a tempót, és vagány gólokkal szórd meg a spanok kapuját!

De az is lehet, hogy egy teljesen új hobbira vágysz, amiben kiélheted lappangó kreativitásod. Akkor lásd a világot egy igényes fotós szemével, és hangolódj rá arra, hogy minden helyzetben meglásd a fotózásra alkalmas helyszínt, a tökéletes beállítást.Meríts inspirációt a különleges színösszeállításokból, nézz körül a Pinteresten. Tanuld meg a fotózás szabályait, csodálkozz rá a dolgokra, és készíts egyre menőbb fotókat!

Mi az, ami még a hobbinál is jobban ellazít? Egy csúcs buli a FUNDEREN! Csekkold az ingyenes programokat!

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőaug


-->