Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Cikkek

ZOMBIKÉNT ÉBREDSZ? 3 HASZNOS SZOKÁS


A szakértők szerint az ébredés utáni percek határozzák meg, milyen lesz a következő 15 órád. Nem fogsz percekig órákig zombiként bóklászni, ha egy kis ébresztő testmozgással térsz magadhoz, egy egészséges reggeliből pedig hihetetlen energiákat meríthetsz a folytatáshoz. Ismerd meg azokat a tippeket, amikkel energikussá teheted az egész napodat!Készülj fel előre a reggelre!
Kábult állapotban csaknem lehetetlen mindent fejben tartani, felöltözni, fogat mosni, reggelizni. Kész káosz, ismerős, nem igaz?

https://media0.giphy.com/media/o4QVl2bkZwhfa/giphy.gif

Gondolkodj inkább úgy, mint egy trükkös sakkozó, aki minden egyes lépést előre megtervez. Már előző este válaszd ki azt a ruhát, amit másnap fel szeretnél venni, és rakj egy helyre mindent (bérletet, kulcsot, mobilt), ami a reggeli indulásodhoz kell. 

A reggeli elkészítése csak egy pár perces meló, de kinek van kedve már kora reggel a konyhában sürgölődni? Tégy magadnak egy szívességet, és készítsd össze már este a kaját, hogy reggel már csak le kelljen huppannod a terülj-terülj asztalkád elé!

Felejtsd el a mobilod!
Épp az igazak álmát alszod, mikor hirtelen életre kel a mobilod az asztalon? Hajnali háromkor?! Nagy hiba.

Nyugodtabban tudsz pihenni, ha nincs a kezed ügyében a telefon – különben elalvás előtt állandóan kísértést érzel majd, hogy nézegesd. És ha állandóan ezen kattog az agyad, akkor reggel hullafáradtan ébredsz, ami az egész napodra rányomja majd a bélyegét. 

Lefekvés előtt tedd a mobilod a szoba egy olyan sarkába, amit nem tudsz az ágyból elérni, némítsd le, és aludj végre egy jót! Hidd el, az ébresztő így is meg fog szólalni. Ébredj mozgással!
Az esti kondizást könnyedén legyűrheti egy remek buli, vagy valamelyik menő sorozat, ám a reggeli ébredés után nincs több kifogás! A kora reggeli edzés élénkebbé teszi a gondolkodásodat is. A kocogás például tökéletes ahhoz, hogy felébredj, és friss energiákat meríts egy újabb nap küzdelmeihez. 

Futás közben ráadásul meghallgathatod a kedvenc számaidat, és a hab a tortán: ezzel a szokással nemcsak felébredsz, hosszú távon néhány kilónak is búcsút inthetsz!

https://media0.giphy.com/media/GnuHGePPT8Gs0/giphy.gif

A végére pedig egy bónusz tipp: a profik azzal gyorsítanak a reggeli rutinon, hogy ébresztőt kapcsolnak a telefonjukon arra az időpontra, mikor el kell indulniuk a lakásból. A riasztástól azonnal magadhoz térsz, ha valamiért csúszásban vagy, és ideje felpörgetni a reggeli készülődés tempóját!

Felkészültél a reggeli ébredésre? Akkor készülj fel egy szuper estére is a legmenőbb ingyenes partikkal! Nézz körül a FUNDEREN!  

Fun volt a posztunk? Akkor ne maradj le a többiről sem!
Add meg az e-mail címed, és heti egyszer elküldjük a FUNDER legjavát!

Ide küldjétek:
 
Programkeresőjúl


-->