FUNDER - az ország díjmentes szórakozásra specializált programajánlója
 
 

Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.


 • mert
  kisebb havi összeget
  te is szánhatsz
  a jövődre
 • mert
  te is jogosult
  lehetsz az állami
  támogatásra! ¹
 • mert
  a saját
  megtakarításod
  így gyarapodhat
 • mert
  kedvező, személyre
  szabott lakáskölcsönt
  is igényelhetsz ²


Hogyan lehet saját otthonod?
Segít a Fundamenta lakáskassza,

Kérj visszahívást most!


Az adatkezelési nyilatkozat A fentebbi adataim megadásával és az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával hozzájárulok, hogy aFundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. mint együttes adatkezelők adataimat a szerződéskötés elősegítése (közvetlen üzletszerzés) céljából kezeljék.

Hogyan lehet saját otthonod?
Segít a Fundamenta lakáskassza,

Kérj visszahívást most!


A fentebbi adataim megadásával és az adatkezelési nyilatkozat elfogadásával hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és a Fundamenta-Lakáskassza Kft. mint együttes adatkezelők adataimat a szerződéskötés elősegítése (közvetlen üzletszerzés) céljából kezeljék.


Éld az életed, valósítsd meg a lakáscélodat!

¹ Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72.000,- Ft. A 821. számú módozat (4 év 4 hónap) állami támogatással együtt számított EBKM értéke 10,56%; az állami támogatás nélkül számított EBKM érték: -0,72%.

A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20.000,- Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve.

² A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,25%, amely a 821. számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási időre) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.680.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 57 hónapos futamidőre. A kölcsön teljes költsége: folyósítási díj: 0 Ft, kezelési költség: 30.310,- Ft, ügyleti kamat: 98.555,- Ft. Havi törlesztőrészlet 20.093,- Ft, a törlesztőrészletek összege 1.128.865,- Ft. A kölcsönszerződés megkötését hitelbírálat előzi meg, melynek időtartama megközelítőleg két hónap. A THM értéke nem tartalmazza ingatlan biztosításának díját. Az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű, a termék részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található a Fundmenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat), továbbá a Díjtáblázat tartalmazzák. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

A Fundamenta-Lakáskassza Kft. az ön pénzügyi közvetítője, úgyis mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.