Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.HOGYAN JUTHATNÁL MANAPSÁG ÖNERŐBŐL SAJÁT LAKÁSHOZ?

Úgy, hogy időben elkezdesz rá félretenni, és kihasználod a lakásszámla előnyeit. Ez egy olyan megtakarítási lehetőség, amelynél havi, rendszeres befizetéseid betéti kamatokkal és Kamatbónusszal is kiegészülnek, és amelynél a szerződés végén kedvező lakáscélú kölcsönt vehetsz fel, ha szeretnél (referencia THM: 4,93%1).

Miért éri meg?

 • Mert a megtakarításod így folyamatosan kamatozik.
 • Mert felhasználhatod új és használt lakás vásárlására, vagy akár felújításra is.
 • Mert a lakástakarék személyre szabható: választható futamidő és havi megtakarítási összeg.
 • Mert a lakásszámlával egyszeri éves 5%2 Kamatbónuszt kaphatsz az adott megtakarítási évben elhelyezett megtakarításaidra.

EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 0,43 – 0,62% Kamatbónusszal, -0,88 – -0,54% Kamatbónusz nélkül.3

EBKM havi 40.000 forint megtakarítás mellett 0,51 – 0,73% Kamatbónusszal, -0,77 – -0,46% Kamatbónusz nélkül.3

A LAKÁSSZÁMLA ALKALMAZKODIK TERVEIDHEZ

Elképzeléseid a jövőről, a saját otthonról gyakran változhatnak, de szerencsére a lakásszámlát mindig rugalmasan használhatod fel különféle lakáscélokra. Például:

 • új vagy használt lakás vásárlására,

 • a szobád, vagy akár az egész lakás felújítására (festés, légkondi, redőny, stb.),

 • házbővítésre, átalakításokra és építkezésre,

 • önerőként lakáshitel felvételéhez.

A FUNDAMENTA GARANCIA A BIZTONSÁGRA

 • Cégünk Magyarország egyik vezető lakástakarékpénztára.

 • A befizetett összeg és annak kamatai az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosítottak, ezért megtakarítási formánk szinte kockázatmentes.

 • Már több ezer fiatal nálunk gyűjti saját lakásra félretett pénzét.

Már elég havi 5 000 forintot félretenned,
hogy megnyithasd saját lakásszámládat.

Nézd meg kalkulátorunk segítségével, hogy mennyit gyűjthetsz és mekkora összegű lakáskölcsönt igényelhetsz saját lakásodra a havi megtakarítás és a szerződés időtartamának kiválasztásával!

5 000Ft
40 000Ft
71 hónap
megtakarítási idő
112 hónap
megtakarítási idő
Lakáscélra felhasználható összeg:
Az összeg a Kamatbónusszal növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.
1 370 000 Ft
Összes saját megtakarítás
585 425 Ft
Szerződéskötés
Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a)
13 700 Ft
Havi számlavezetési díj
150 Ft
Megtakarítási időszak
Összes saját befizetés
555 000 Ft
Betéti kamat
2 675 Ft
EBKM Kamatbónusszal 3
-0.01 %
Kamatbónusz:2
27 750 Ft
Lejáratkor igényelhető lakáshitel összege
784 575 Ft
Törlesztési futamidő
89 Hónap
Havi fix törlesztőrészlet
9 864 Ft
THM1
4.73 %
Lakáscélra felhasználható összeg:
Az összeg a Kamatbónusszal növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.
1 370 000 Ft

Lépj kapcsolatba velünk, és tudj meg többet
a lakásszámlákról és arról, hogyan lehet
minél előbb saját lakásod!

A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum, valamint a Pótlap az Általános Szerződési Feltételekhez (Üzletszabályzat) c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

1 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 4,93%, amely az H21 számú módozatra (6 év 1 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 1.700.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.000.000 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 2,9%, 65 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 16.150 forint, a törlesztőrészletek száma 64, a törlesztőrészletek összege 1.033.600 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1.080.700 forint. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

2 Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz számításának alapja az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszeg, amely nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződésben vállalt havi tarifa szerinti megtakarítás, legfeljebb havi 40.000 forint tizenkétszerese. A Fundamenta a Kamatbónusz összegét a megtakarítási idő alatt a kiutalásig elkülönítve kezeli, arra további kamatot, kamatos kamatot nem ír jóvá. Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz jóváírásának és kifizetésének további feltétele, hogy a megkötött lakás-előtakarékossági szerződés maximum 12 megtakarítási éven belül kiutalásra kerüljön. Fontos, hogy a Kamatbónusz csak abban az esetben kerül kiutalásra, ha igazolni tudja lakáscélját!

3 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításásáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, továbbá havi 40.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának, számlanyitási díjként való a befizetése

Fundamenta-Lakáskassza Kft. mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. megbízásából jár el, amelyért díjazásban részesül.