FUNDER - az ország díjmentes szórakozásra specializált programajánlója
 
 

Belépés

vagy
Elfelejtett jelszó
Még nem regisztráltál?

regisztrációelfelejtett jelszó

Erre az email címre küldjük ideiglenes jelszavadat.

 
Mi a Funder?

funder - élmények szabadon!

A FUNDER első ránézésre egy netes magazin, tele olyan témákkal, amik szerintünk érdekelhetnek téged. De az igazi buli sosem a virtuális, hanem mindig a valós térben van...

A szórakozással viszont van egy kis baj: általában pénzbe kerül. A FUNDER olyan lehetőséget ad a kezedbe, amely lazít ezen a helyzeten.

Az ország tele van ingyenes programokkal. Koncertek, vetítések, fesztiválok, kiállítások nőnek minden bokorban, csak meg kell találni őket. A FUNDER összegyűjti neked, hol vannak a közeledben az ingyenes mókák, szuper programok, kedvezményakciók - bármi, amivel kevés pénzből is jól érezheted magad, és így több marad a zsebedben hosszú távú céljaid megvalósítására.

funder - ajánlj te is ingyenes programokat!

Ha pedig neked van egy jó tipped arra, hol lehet kevés pénzből a legjobbat kihozni egy napból, regisztrálj az oldalon, és oszd meg a programot a FUNDER élményközösséggel! Ingyenes koncertet adtok a zenekaroddal? Kihagyhatatlan italakció van a kedvenc klubodban? Tudsz egy titkos helyet, ahonnan elképesztő a kilátás? FUNDERre vele!

Töltsd le a Funder appot a mobil eszközödre, hogy még egyszerűbb legyen a programok keresése és feltöltése!

A FUNDER programjainak egy részét a közösség és a szervezők teszik közzé, más részük nyilvános adatbázisokból származik. Bár a FUNDER csapata mindent megtesz, hogy a lehető legpontosabb információkkal töltse fel az appot és a weboldalt, az esetleges tévedésekért, hibákért felelősséget nem vállal.


 
Programkeresőjún


-->